Bestellen & betalen

In onze webwinkel heb je de mogelijkheid om artikelen in de winkelwagen te plaatsen en je bestelling direct door te voeren. Als je alle stappen voor het plaatsen van een bestelling heeft doorlopen ontvang je per e-mail een automatische orderbevestiging.

Betalen is mogelijk op de volgende manieren:
  • Vooruitbetaling per bankoverschrijving
  • iDeal
  • PayPal

Verzending & levering

Nadat wij je betaling hebben ontvangen wordt de bestelling binnen 3-5 werkdagen verstuurd, met uitzondering van feestdagen. Verwerking van onze postzendingen geschiedt door PostNL.

Tarieven verzending:
  • Pakketpost standaard (niet verzekerd): €6,95
  • Pakketpost verzekerd tot €500: €8,05
  • Pakketpost België (niet verzekerd): €8,95
  • Pakketpost Europa overig: €12,95
In de regel wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag na de dag van verzending bij je afgeleverd. Voor afleveradressen buiten Nederland kunnen bestellingen enkele dagen langer onderweg zijn.

Verzending van een bestelling geschiedt op je eigen risico. Goedkopeschoenenbestellen.nl heeft geen invloed op eventuele vertraging, vermissing of foutieve sortering/bezorging van de postzending en kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Indien gewenst kunt je de bestelling verzekerd laten verzenden (zie bovenstaande tarieven) zodat deze tot een bedrag van €500,- is verzekerd bij beschadiging of vermissing. N.B. De kosten voor verzekerde verzending worden bij eventuele retourzending niet gerestitueerd.


Retourneren

Indien de geleverde artikelen niet aan je verwachting voldoen mogen deze uiterlijk binnen veertien dagen na ontvangst geretourneerd worden, mits het artikel onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking teruggezonden wordt. Je dient ons hiervan per omgaande, doch uiterlijk binnen zeven dagen na ontvangst van het pakket, per e-mail op de hoogte te brengen zodat dit in ons systeem verwerkt kan worden. Wij sturen je dan een e-mail met link toe waarmee je zelf een retourlabel kunt aanmaken. Met dit label hoef je het pakket alleen nog maar bij een PostNL postkantoor af te geven, de frankering is dan al gedaan. Nadat de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goedgekeurd wordt het aankoopbedrag van de teruggestuurde artikelen binnen tien dagen terugbetaald.

Voor het retourneren betaal je een kleine bijdrage van €2,95 welke bij het aanmaken van je retourlabel direct via iDeal betaald kan worden, de rest van de portokosten voor retourzending wordt door ons betaald. Als je het retourlabel gebruikt dan hoef je bij het postkantoor de frankering dus NIET meer te betalen. Let wel op dat je een bonnetje met traceercode overhandigd krijgt. Dit is je bewijs dat het pakket is afgegeven bij het postkantoor. De porto voor het heensturen van schoenen, dus van ons naar de klant toe, komt voor eigen rekening. Bij omruiling zal de porto voor het heenzenden van het nieuwe artikel eenmalig door ons betaald worden, bij volgende omruiling(en) komen deze kosten voor rekening van de klant.

LET OP: retourneer je een bestelling vanaf een adres buiten Nederland, dan kunnen wij geen retourlabel mailen aangezien dit alleen ondersteund wordt voor binnenlandse zendingen. Je ontvangt per e-mail het retouradres en de kosten voor retourzending komen voor eigen rekening. Natuurlijk worden dan wel de standaard verzendkosten die je voor het heenzenden van je bestelling betaald hebt (voor België €8,95) door ons terugbetaald.


Heeft u nog vragen over bestellen, betalen, levering of retourneren?
Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier.