nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Categorieën

MEER DAN 1100 MODELLEN GOEDKOPE DAMESSCHOENEN - DAAR LOOP JE ZO MEE WEG!

0

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Goedkopeschoenenbestellen.nl is benieuwd naar jouw mening! yes
Wil je een beoordeling schrijven over jouw bestelervaring? Met jouw review help je andere klanten en kunnen wij onze webshop nóg beter maken.

vio - 03/08/2017 om 15:32

Zeer tevreden over dit bedrijf!
Ik heb eindelijk de schoenen waar ik op kan lopen, ik had ze al in twee andere kleuren maar die heb ik helemaal kapot gelopen en toen zag ik deze sleehakken!
Ik was eerst wat argwanend, je weet wel, je leest zoveel, dus even gegoogeld, er kwam slechts een handjevol negatievelingen uit, en zag hoe ze dat opgelost hadden. Dus ik waagde de sprong (op mijn kapotte hakken) ;-)
Ik kreeg na betaling de volgende dag een vriendelijk bericht en ook dat het iets langer zo duren omdat ze besteld moesten worden, dat had ik er graag voorover en werd steeds op de hoogte gehouden, en ook wanneer ze met de post mee zouden gaan.
Vandaag kwamen ze en waren netjes verpakt met factuur erbij, Ben er erg blij mee, en zou deze site zeker aan bevelen!!

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
Jasmin - 27/07/2017 om 23:34

Leuke webshop, mails-vragen worden binnen 1 tot 2 dagen beantwoordt. Ik heb sleehak sneakers besteld en mooi op tijd ontvangen. Trouwens ze lopen erg lekker. Ik ben van plan om nog een paar sleehak sneakers te bestellen. Alleen jammer dat er niet telefonisch contact opgenomen kan worden om direct antwoord op je vraag te krijgen. Ik zou het fijn vinden om persoonlijk te bellen met vragen. Voor de rest-prima webshop. Ik zou dit webshop aan iedereen aanbevelen!!!

--- REACTIE WEBSHOP: Dankjewel voor je feedback Jasmin, fijn om te horen dat de schoenen in de smaak vallen! We hebben bewust gekozen voor enkel nog contact per e-mail. Dit omdat er in het verleden teveel zaken door elkaar heen gingen lopen (e-mail, telefoon, Facebook, Whatsapp) en dit het overzicht, en daarmee onze snelle service naar de klant toe, niet ten goede kwam. Nu is alles overzichtelijk op één plek en kunnen we sneller actie ondernemen :-)

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
jannie sassen - 13/07/2017 om 13:11

Prettige communicatie en fijne manier van zakendoen. Voor mijn dansteam zocht ik 14 paar schoenen van hetzelfde model. Dit werd keurig voor mij geregeld. Bedankt, we gaan er een flitsende show van maken!

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
Melanie de Vos - 17/06/2017 om 11:37

Ik had pumps besteld die ik voor een feest nodig had, dit was best kort dag maar na overleg toch nog keurig op tijd binnen gekregen. Top! Goede communicatie en service. Ook geen zere voeten gehad wat ik normaal wel vaak in nieuw schoeisel heb. Zelfs nog complimenten vn de bruid :-)))

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
Marina Zwanenburg - 31/05/2017 om 16:17

Via Marktplaats jullie website gevonden. Toffe schoenen, goede prijs en wat een mega aanbod. Tevreden met de levering. Kom snel weer een keertje shoppen :-)

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
Barbera Talens - 24/05/2017 om 16:13

Ik heb m'n laarsjes ontvangen, ze zijn super mooi, goeie service! Ik ben erg vriendelijk geholpen, ik ga zeker vaker bestellen! Groetjes, Barbera

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
Dijana Dubrov - 24/05/2017 om 15:36

Een denim jasje en paar sneakers besteld. Netjes geleverd binnen de vermelde levertijd, van mooie kwaliteit en pasvorm uitstekend. Geen teleurstelling dus dat het niet paste. Draagt goed, zit lekker.

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
Nina - 24/05/2017 om 14:49

Via een zoekmachine terecht gekomen op goedkopeschoenenbestellen.nl , wat een geluk. Mooie verschillende schoenen en ook veel keuze in hakhoogte. Over de levering en status had ik nog een vraag en daar kreeg ik super snel een reactie op. De schoenen kwamen zelfs eerder dan gepland binnen op de aangegeven tijd. Ik ben erg tevreden over zowel de sercvice van deze organisatie als de schoenen! En uiteindelijk is dat het belangrijkste :). Makkelijk, fijn en goed geregeld. Echt een aanrader als je op zoek bent naar snel goedkope en mooie schoenen.

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
J. Betty - 19/05/2017 om 18:25

dankjewel ik ben tevreden gr jasmin

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
Nadine Zevenhoek - 18/05/2017 om 14:40

Ik houd jullie collectie al lange tijd in de gaten via Facebook en heb onlangs weer een bestelling gedaan. Zoals altijd ruime keuze, levering volgens afspraak en heel erg leuke schoenen voor een mooie prijs. Ben er blij mee! Moeilijk kiezen is het soms wel hoor ;-)

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
 
Pagina 1 van 1
 


| Meer

Goedkopeschoenenbestellen.nl gebruikt cookies om bezoeken te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.