nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Categorieën

MEER DAN 1100 MODELLEN GOEDKOPE DAMESSCHOENEN - DAAR LOOP JE ZO MEE WEG!

0

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Goedkopeschoenenbestellen.nl is benieuwd naar jouw mening! yes
Wil je een beoordeling schrijven over jouw bestelervaring? Met jouw review help je andere klanten en kunnen wij onze webshop nóg beter maken.
Noortje 05-05-2019 om 14:07:13

SLECHTSTE ONLINE ERVARING OOIT!!! Laarzen besteld en zorgvuldig geprobeerd te passen. Helaas kwam ik er niet. Nu heb ik een houten vloer en zijn er wat krasjes op de zool gekomen, lijkt me onvermijdelijk. Hakken nog puntgaaf omdat ik ze niet aan gehad heb. Krijg ik ze na retour gestuurd te hebben zonder pardon terug met de verklaring dat ze gedragen zouden zijn! Te zot voor woorden! Ze mag dan wel vriendelijk communiceren maar dat maakt niets uit als je zo met klanten omgaat en zo'n slechte service levert. WEES GEWAARSCHUWD!!

REACTIE: Beste Noortje, je reactie is begrijpelijk en ik vind het zelf ook vervelend om je retour op deze manier te moeten afhandelen. Echter zijn de zolen dusdanig beschadigd dat de schoenen niet meer als nieuw verkocht kunnen worden en ik hoop ook op je begrip dat deze ontstane schade ons niet aangerekend kan worden: de schoenen zijn nieuw en onbeschadigd aan je toegestuurd en op het moment dat jij als klant ze in bezit hebt, draag je de verantwoordelijkheid om ze netjes te houden. Een zool kan inderdaad al bij het passen beschadigen op een houten of stenen vloer, om dit te voorkomen kunnen ze het beste gepast worden op een zachte ondergrond zoals tapijt of een matje. Net zoals in de winkel, maar dan gewoon lekker thuis :-)
Ik vind het spijtig dat je deze ervaring in onze webshop hebt opgedaan. Natuurlijk had ik je graag tevreden gezien, maar in deze situatie kan ik niet anders dan de retourzending afwijzen (ook een fysieke winkel zou geen beschadigde schoenen retour nemen) en heb ik de laarzen op mijn kosten aan je teruggestuurd. Dit ligt dus absoluut niet ten grondslag aan een 'slechte service' maar aan de staat waarin de laarzen retour gestuurd zijn.

Foto's: https://www.facebook.com/goedkopeschoenenbestellen/posts/2196926617068889

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
Anja 01-05-2019 om 16:28:37

Ik zou de site bij iedereen aanbevelen.Mooie schoenen goede kwaliteit en worden netjes afgeleverd.

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
claudia ruikes 14-12-2018 om 15:21:17

Ik ben erg tevreden over deze internetwinkel.
Mooie keuze. Goede prijs en zeer fijn geholpen.
Mijn vraag, gesteld via de site, werd binnen een dag beantwoord op een zeer vriendelijke manier.

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
Risje 03-10-2018 om 16:51:09

Hoi hoi ik wilde graag weten hoe de maten vallen van de schoenen wedde sneakers gympen met strass

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
Samantha 14-09-2018 om 09:38:54

Ik heb over de knie laarzen met hoge hakken gekocht en ze passen prima en lopen heerlijk.
Het was een fijn contact en de laarzen werden goed verpakt en snel geleverd.
Zeker een site waar ik meer schoenen ga kopen.

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
vio 03-08-2017 om 15:32:19

Zeer tevreden over dit bedrijf!
Ik heb eindelijk de schoenen waar ik op kan lopen, ik had ze al in twee andere kleuren maar die heb ik helemaal kapot gelopen en toen zag ik deze sleehakken!
Ik was eerst wat argwanend, je weet wel, je leest zoveel, dus even gegoogeld, er kwam slechts een handjevol negatievelingen uit, en zag hoe ze dat opgelost hadden. Dus ik waagde de sprong (op mijn kapotte hakken) ;-)
Ik kreeg na betaling de volgende dag een vriendelijk bericht en ook dat het iets langer zo duren omdat ze besteld moesten worden, dat had ik er graag voorover en werd steeds op de hoogte gehouden, en ook wanneer ze met de post mee zouden gaan.
Vandaag kwamen ze en waren netjes verpakt met factuur erbij, Ben er erg blij mee, en zou deze site zeker aan bevelen!!

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
Jasmin 27-07-2017 om 23:34:56

Leuke webshop, mails-vragen worden binnen 1 tot 2 dagen beantwoordt. Ik heb sleehak sneakers besteld en mooi op tijd ontvangen. Trouwens ze lopen erg lekker. Ik ben van plan om nog een paar sleehak sneakers te bestellen. Alleen jammer dat er niet telefonisch contact opgenomen kan worden om direct antwoord op je vraag te krijgen. Ik zou het fijn vinden om persoonlijk te bellen met vragen. Voor de rest-prima webshop. Ik zou dit webshop aan iedereen aanbevelen!!!

--- REACTIE WEBSHOP: Dankjewel voor je feedback Jasmin, fijn om te horen dat de schoenen in de smaak vallen! We hebben bewust gekozen voor enkel nog contact per e-mail. Dit omdat er in het verleden teveel zaken door elkaar heen gingen lopen (e-mail, telefoon, Facebook, Whatsapp) en dit het overzicht, en daarmee onze snelle service naar de klant toe, niet ten goede kwam. Nu is alles overzichtelijk op één plek en kunnen we sneller actie ondernemen :-)

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
jannie sassen 13-07-2017 om 13:11:56

Prettige communicatie en fijne manier van zakendoen. Voor mijn dansteam zocht ik 14 paar schoenen van hetzelfde model. Dit werd keurig voor mij geregeld. Bedankt, we gaan er een flitsende show van maken!

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
Melanie de Vos 17-06-2017 om 11:37:32

Ik had pumps besteld die ik voor een feest nodig had, dit was best kort dag maar na overleg toch nog keurig op tijd binnen gekregen. Top! Goede communicatie en service. Ook geen zere voeten gehad wat ik normaal wel vaak in nieuw schoeisel heb. Zelfs nog complimenten vn de bruid :-)))

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
Marina Zwanenburg 31-05-2017 om 16:17:18

Via Marktplaats jullie website gevonden. Toffe schoenen, goede prijs en wat een mega aanbod. Tevreden met de levering. Kom snel weer een keertje shoppen :-)

Algemeen
Prijs
Communicatie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
 
Pagina 1 van 2


| Meer

Goedkopeschoenenbestellen.nl gebruikt cookies om bezoeken te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.